ASE a-kasse og fagforening

Derfor ASE: ASE er blandt de aller billigste a-kasser på markedet og tilbyder også fagforening i en samlet løsning, hvis man ønsker dette. Som studerende er medlemskabet gratis. Yderligere giver A kursustilbud, sundhedssikring, pensionsordning, økonomisk rådgivning, karriererådgivning, efteruddannelse og inkassorådgivning. ASE tilbyder også lønsikring (85% eller op til 40.000 kr./md.)

Medlemskab: A-kasse (503,- /md.), Fagforening (69,- /md.). Op til 18.113 kr. i dagpenge. A-kasse OG fagforening (572 kr./md.)

ASE blandt markedets billigste a-kasser

Som medlem af Ase får du et hav af fordele til en af markedets billigste priser. For 572 kr./md. får du både a-kasse og fagforening, og du er dermed sikret økonomisk støtte, hvis du bliver ledig, og juridisk hjælp, når du er i job.

Som medlem har du mulighed for at få op til 19.083 kr. om måneden, hvilket svarer til 228.996 kr. om året før skat.

ASE tilbyder a-kasse og fagforening både til dig som er selvstændig og til dig, som er lønmodtager. Hvis du er elev, lærling eller under uddannelse og er under 30 år tilbyder ASE dig gratis medlemskab, så du er sikret dagpenge allerede fra første dag efter endt uddannelse. Fagforening følger ikke med hvis du tilhøre denne sidste gruppe, men et medlemskab i ASE’s fagforening ”ASE Lønmodtager” kan tilkøbes for 69 kr./md. Denne pris gælder for alle medlemmer, mens prisen for a-kasse også er den samme, hvad enten du er selvstændig eller lønmodtager, nemlig 503 kr./md.

Fakta om ASE

  • A-kasse og fagforening
  • For alle lønmodtagere eller studerende
  • Op til 19.083 kr. i dagpenge
  • Mulighed for efterløn
  • Gratis arrangementer
  • Hjælp til jobsøgning