Er du ikke medlem af en a-kasse, men overvejer du at blive det? Find en a-kasse her på siden og blive bedre rustet økonomisk, hvis du en dag skulle miste dit job. En a-kasse er til for at hjælpe dig på flere parametre. Dels er det for, at du kan få en ydelse udbetalt, hvis du står uden arbejde, men du kan også nyde godt af din a-kasse, hvis du har brug for faglig sparring eller rådgivning. De forskellige a-kasser udbyder diverse kurser og seminarer, som kan være gode at tilmelde sig, hvis du vil blive klogere på eksempelvis LinkedIn eller andre ting, der kan hjælpe dig i din karriere. Sonderer du terrænet for at finde den rette a-kasse til dine behov, anbefaler vi, at du tager et kig her på siden, hvor vi har samlet et overblik over de forskellige muligheder.

– SE OG FIND DIN A-KASSE I OVERSIGTEN HER –

Få hjælp, når du har brug for det – find en a-kasse i dag

Find en a-kasse, der kan hjælpe dig, når du har brug for det. Særligt, når det kommer til økonomien, er de fleste af os afhængige af en fast indkomst, så vi har råd til at betale vores husleje og andre faste udgifter. Når du er medlem af en a-kasse, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Det kræver dog, at du har været medlem i mindst ét år, før du er berettiget til at modtage dagpenge. Find en a-kasse, før det er for sent, så du ikke står uden job er nødt til at komme på kontanthjælp. Sidder du med hus, bil og børn, er der al mulig grund til at sikre dig økonomisk ved at blive medlem af en a-kasse.

Bliv endnu mere sikker med lønsikring

Når du skal finde en a-kasse, har du mulighed for at sikre dig yderligere i forhold til din nuværende indkomst. Med lønsikring kan du betale et fast månedligt beløb sammen med dit kontingent til din a-kasse, hvor du dermed er sikret op til 90% af din nuværende indkomst. Der er et væld af forskellige muligheder, hvor det rent basalt handler om at finde en a-kasse, der opfylder dine behov. Find derfor en a-kasse, der har kendskab til din branche, så du kan få professionel karriererådgivning, hvis du har brug for det. Brug din sunde fornuft og find en a-kasse, så du kan sove trygt og godt om natten.