Aktuelle kampagner:

Gratis fagforening

Er du studerende, elev eller lærling, er det altid en god idé at blive medlem af en fagforening.

Du kan tilmed få gratis fagforening, når du er under uddannelse, hvilket kun giver dig fordele. Det er et stærkt kort at have på hånden, når du en dag er færdig med din uddannelse og skal ud på det store arbejdsmarked. Ofte er der ikke noget arbejde til at starte med, hvorfor du har et fantastisk sikkerhedsnet i form af en fagforening, som du kan gå til.

Her kan du også blive medlem af en a-kasse, som sikrer dig en indtægt i op til 2 år. Med en gratis fagforening i ryggen har du særdeles gode vilkår, da du altid har mulighed for at få hjælp og rådgivning. Har du brug for rådgivning om karriere, er det også en mulighed, som kan være givtig for dig, der har tabt tråden og gerne vil have nogle input og inspiration.

Masser af fordele med en god fagforening

Hvad siger du til hjælp med at undgå eksamensangst? Tjek af din ansættelseskontrakt? Hjælp til ansøgninger og CV? Sparring og træning forud for jobsamtaler? Foredrag, kurser og seminarer? Tilbud på forsikringer og a-kasse? Sociale arrangementer? Det er blot nogle af de mange fordele, du kan få gavn af, hvis du udnytter din position som studerende og bliver medlem helt gratis af en fagforening.

Når du engang er i job, kan du få tjekket din lønseddel, få juridisk rådgivning og meget andet, så du står stærkere over for din arbejdsgiver, hvis du føler dig uretfærdigt behandlet. Men husk at melde dig ind, mens du er studerende og gør det så tidligt, at du kan få gratis a-kasse med også. Gør du det senest 1 år før endt uddannelse, er du dagpengeberettiget.

Vælg en fagforening med fokus på dit fag

Når du skal vælge en gratis fagforening, er det en rigtig god idé at vælge en, der har kendskab til din branche og måske ligefrem har sit største fokus på dit fag. Det kan tjene dig godt, da du kan få mere kyndig rådgivning i øjenhøjde samt sparring af professionelle, der ved, hvad de taler om. Har en rådgiver erfaring med din branche, bliver det hele mere konkret og håndgribeligt for dig. Det kan endda være, at vedkommende har kontakter, du kan drage nytte af. Sørg for, at du lader sagligheden og fornuften vælge – også selvom det er en gratis fagforening. De skal kunne hjælpe dig den dag, hvor du har behov for dem.