Priser på A-kasser

Du kan spare dig selv for rigtig mange penge, hvis du ser lidt på a-kasse priser, før du vælger. De spænder nemlig vidt i forhold til prisen, men knap så meget på, hvad du får ud af dem.

Mange a-kasser er branchespecifikke, hvorfor der er god værdi i at vælge en, der matcher din branche. Men koster denne meget mere end for eksempel en mere generel a-kasse, har du alligevel stærke kort på hånden – så længe du er medlem af en a-kasse. Vi har set lidt på de forskellige a-kasse priser, således at du får et overblik over, hvor du får det billigste medlemskab.

Priser og besparelser på de forskellige a-kasser

  • Det Faglige Hus. Gælder alle brancher. A-kasse og fagforening. Pris: 535 kroner pr. måned.
  • Min a-kasse. Er for alle. Kåret som landets bedste a-kasse 3 år i træk. Pris: 450 kroner pr. måned.
  • Frie. Primært for funktionærer. Pris: 498 kroner pr. måned.
  • CA a-kasse. Særligt fokus på ledelse, kommunikation, marketing, salg og HR. Pris: 474 kroner pr. måned.
  • Ledernes a-kasse. Pris: 446 kroner pr. måned.

Langt de fleste a-kasser tilbyder en lavere samlet ydelse, hvis man både vælger a-kasse og fagforening hos dem. Ønsker du at have det hele samlet hos én udbyder, er det et godt valg, der giver dig et bedre overblik. Ovenstående eksempler er blot nogle af de priser, du finder på markedet, hvor der er gode penge at spare ved at vælge a-kasser, der ikke støtter politiske partier og lignende organisationer.

Det får du med i prisen for din a-kasse

Når du bliver medlem af en a-kasse, bliver du en del af et større sikkerhedsnet, der sikrer dig økonomisk, hvis du en dag skulle bliver arbejdsløs. Du bliver også privilegeret i form af andre optioner, du kan gøre brug af, hvilket for eksempel kan være vejledningssamtaler, rådgivning, sparring, karriererådgivning, kursustilbud, sociale events og meget andet.

Når du ser på a-kasse priser, ligger der mange ting bag, og du kan da med god fordel se på, hvilke a-kasser, der tilbyder de bedste goder til prisen. Vil du have mere end blot en forsikring af din indkomst, hvis du skulle blive arbejdsløs, så har du masser af gode muligheder for at blive en del af en a-kasse, der virkelig kan hjælpe dig rent fagligt såvel som økonomisk.