Priser på fagforeninger

Er du på udkig efter de bedste fagforening priser, giver vi dig her et overblik over forskellige fagforeninger i Danmark, hvor de både finder billige og lidt dyrere fagforeninger.

Samlet med a-kasse oveni er der ikke den store forskel på dem vi har set nærmere på her, da vi gerne vil udstyre dig med de bedste forudsætninger for at vælge fagforening til priser, der er til at forstå.

Vi kommer ind på fem fagforeninger, som sammenlignet med de dyreste i branchen, som vi gerne sparer dig, kan spare dig op mod 8.000 kroner årligt. Vi har kigget nærmere på, hvad kunderne synes om de pågældende fagforeninger samt pris og ydelser.

Sammenligning af nogle af de billigste fagforeninger i Danmark

  1. KRIFA – du får gratis fagforening i to måneder og en samlet pris på både fagforening og a-kasse på 603 kroner. Krifa har en tilfredshedsscore på 71% hos kunderne, og så tilbyder de også lønsikring.
  2. BUSINESS DANMARK – med en tilfredshedsscore på 68% og en samlet pris for både a-kasse og fagforening på 637 kroner pr. måned og med mulighed for lønsikring er denne god for dig, der beskæftiger dig med marketing, salg og rådgivning.
  3. ASE – en upolitisk fagforening for både selvstændige og lønmodtagere. Med en tilfredshedsscore på 63% er det i den absolut laveste ende, men til gengæld koster det kun 572 kroner samlet pr. måned. Mulighed for lønsikring.
  4. DET FAGLIGE HUS – Tegn lønforsikring og få gratis fagforening i 3 måneder. Er upolitisk. Tilbyder en samlet pris på 527 kroner pr. måned.
  5. LEDERNE – billigste a-kasse og fagforening samlet set til en månedspris på kun 509 kroner. Her er 73% af kunderne vældigt godt tilfredse – og de tilbyder lønsikring. Denne henvender sig primært til ledere, kommende ledere og betroede medarbejdere.

Der er naturligvis mange andre fagforeninger, som kunne være interessante for dig, men herover får du et indblik i nogle af de billigste overhovedet – især når man ser på den samlede pris på både fagforening og a-kasse.

Prisen har meget at sige – men ikke alt

Når du søger fagforening priser, bør du også se på fagligheden og de tilbud, du ellers får for dine penge. Tilbyder de gode kurser, foredrag, seminarer, hjælp til CV og ansøgninger, rådgivning og faglig sparring. Dermed sagt at du nok ikke udelukkende skal se på, hvor billigt du kan få din fagforening, men i højere grad med hensigt på at bruge de tilbud, der ligger og venter på at blive brugt.

Du er altid velkommen til at bruge din fagforening aktivt – det er det, den er der for. Priser på fagforening har meget at sige – men ikke alt.