CA a-kasse

Derfor CA: 3F tilbyder bl.a. også lønsikring, som i tilfælde af at du mister dit job, garanterer 90% af din nuværende løn eller op til 40.000 kr.

Medlemskab: A-kasse (467,- /md.), Fagforening (67,- /md.). Op til 18.113 kr. i dagpenge.

CA.dk

CA a-kasse er udelukkende en a-kasse, som har sin helt klare styrke i at kunne fokusere på den ene ting. Det er primært en a-kasse for selvstændige og lønmodtagere, som gerne vil have noget mere faglighed i ryggen. Her kan man få masser af kurser, uddannelse og rådgivning, som kan gavne en i sit erhverv eller få hjælp, hvis man bliver ledig. De mange kursustilbud og uddannelse er et stort trækplaster, da de ikke er de billigste. A-kassens medlemmer består typisk af højtuddannede, som søger et fællesskab hos en a-kasse, der tager dem alvorligt. Langt de fleste befinder sig på det private arbejdsmarked uden at være fast inden for en specifik branche. Med kompetent og målrettet rådgivning er CA a-kasse et stort attraktiv, da der også ligger et stort netværk, man med fordel kan udnytte.

Rendyrket a-kasse med stor faglig stolthed

Der er ikke mulighed for at blive medlem af en fagforening hos CA a-kasse og have det hele samlet ét sted. De går benhårdt efter at være fagligt stærke og tilbyde unikke kompetencesæt til medlemmerne, som end må have brug for rådgivning. Det er en tværfaglig a-kasse, der favner bredt – og her tilgodeses alle typer brancher uanset demografi, profession eller interesser. CA a-kasse koster kr. 464,- pr. mdr., hvilket heller ikke er det dyreste på markedet. Med 52.000 medlemmer er det en stærk organisation, der støtter i alle henseender. Med en tilfredshedsscore på 8,6 på Trustpilot gør de det særdeles godt og er en populær a-kasse.

Fakta om CA

  • CA Lønsikring for kun kr. 72,- pr. mdr., som sikrer op mod 90% af forhenværende indtægt
  • Hjælp til jobsøgning, CV og rekruttering
  • Personanalyse og logisk test
  • Advokathjælp
  • Mentorordning
  • Karriererådgivning
  • Arrangementer
  • Netværk og meget mere