Business Danmark a-kasse og fagforening

Derfor Business Danmark: Ud over en række attraktive fordele, så tilbyder Business Danmark også en lønsikring, som sikrer 90% af din løn eller op til 40.000 kr. om måneden i tilfælde af mistet job.

Medlemskab: A-kasse (470,- /md.), Fagforening (167,- /md.). Op til 18.113 kr. i dagpenge.

Business Danmark

Lige siden 1949 har Business Danmark været en a-kasse, der navnligt har henvendt sig til folk, der beskæftiger sig med salg og handel. Alle kan dog blive medlem, men deres kernekompetencer ligger helt klart inden for denne sektor. Med 32.000 medlemmer er det en stor og veletableret a-kasse, der slår sig på at yde en nærværende service og sublim rådgivning. Uanset om man er lønmodtager eller selvstændig, er det en a-kasse, der er særdeles anbefalelsesværdig i forhold til, hvad man fagligt kan få ud af en a-kasse, da der er masser af hjælp, sparring og rådgivning i forhold til egen virksomhed eller ansættelsesforhold i en virksomhed.

Konkurrencedygtige priser og høj tilfredshed hos medlemmerne

Business Danmark har en klar forretningsmodel, der går på at samle på tilfredse kunder. Det giver flere kunder, og det har de haft rigtig stor succes med. Medlemmerne tilkendegiver på Trustpilot, at de er ovenud tilfredse med Business Danmark, som har opnået en placering i den høje ende af skalaen på 8,0 ud af 10 mulige. Det er blandt andet hjælp og rådgivning i forbindelse med ansøgninger og CV, der vejer tung i argumenterne for at give Business Danmark et skulderklap. Krydret med konkurrencedygtige priser positionerer de sig som en stærk a-kasse, der tilbyder masser af fordele. Du kan blive medlem af a-kassen for kun kr. 470,- pr. md. og fagforenig for kun kr. 167 pr. mdr.

Fakta om Business Danmark

  • Det er helt gratis at blive medlem, hvis du er studerende
  • Du får gode rabatter på en masse andre forsikringer, hvor du også kan få rabat på fx benzin, hoteller og advokatbistand
  • Høj tilfredshed blandt eksisterende medlemmer
  • Rabat ved at samle a-kasse og fagforening hos Business Danmark
  • Ingen krav til optagelse
  • Du har mulighed for at tegne en lønsikring på op til kr. 40.000,- om måneden, som sikrer din indkomst og hele din økonomi