Frie a-kasse og fagforening

Derfor Frie : Frie tilbyder bl.a. også lønsikring som en ekstra ydelse, hvor du i tilfælde af at du mister dit job får 90% af din nuværende løn eller op til 40.000 kr.

Medlemskab: A-kasse (498,- /md.), Fagforening (fra kun 69,- /md.). Op til 20.000 kr. i dagpenge.

Frie

Frie er en af de mest velansete fagforeninger og a-kasser overhovedet. De har længe været en toneangivende spiller inden for fagforeninger og har senere hen fået etableret en a-kasse for at kunne samle det hele under ét tag. Frie er blandt de billigste a-kasser i Danmark, der med en månedspris på kr. 498,- tiltrækker medlemmer, der gerne vil spare nogle penge og samtidig få fuld valuta for hver en krone. Tilføjelsen af a-kassen har imødekommet forbrugernes efterspørgsel og har naturligt nok givet anledning til at være et stort trækplaster. Frie er meget mere end bare lave priser. Støtte og rådgivning er en stor del af deres tilbud, som går på at yde faglig support og coaching, så a-kassens medlemmer får det, de har behov for, når man fx er på dagpenge.

Upartisk og faglig a-kasse og fagforening

Modsat mange andre a-kasser og fagforeninger er Fri ikke afhængig af politiske partier og forsøger ej heller at blive præget heraf. Der er fokus på det enkelte medlem, som får en faglig og kompetent vejledning. Der bruges i stedet økonomiske ressourcer på at fremme kompetencer hos medlemmerne ved kurser og det, de måske nok er allermest kendte for – nemlig karriererådgivning. Karriererådgivning er en tillægsydelse, der kan være særdeles givtig, hvis man er på bar bund i forhold til valg af uddannelse og karriere. Her kan du få tilknyttet en rådgiver, som i samråd med dig vil lægge en plan for din fremtid samt komme med gode råd og kyndig vejledning.

Fakta om Frie

  • Privatforsikringer
  • Høj tilfredshed blandt medlemmer (4,5 på Trustpilot)
  • Professionel karriere- og uddannelsesrådgivning
  • Lav kontingent
  • Ferietilbud og arrangementer
  • Besparelser på skræddersyede medlemskaber
  • Hjælp til ansøgninger og samtaletræning
  • Juridisk hjælp ved kontraktforhold m.m.