Det Faglige Hus a-kasse og fagforening

Derfor Det Faglige Hus: DFH tilbyder også en ekstra sikring, lønsikring, som i tilfælde af at du mister dit job, kan få op til 90% af din nuv. løn eller op til 40.000 kr..

Medlemskab: A-kasse (486,- /md.), Fagforening (69,- /md.). Samlet KUN 555,- / md.

Det Faglige Hus

Med 188.000 medlemmer er Det Faglige Hus en af sværvægterne inden for samlede tilbud af a-kasse og fagforening i ét. DFH kan prale af at være én af Danmarks billigste med en samlet månedspris på kr. 555,- for både a-kasse og fagforening, hvilket virkelig er noget, forbrugerne synes godt om. De kører jævnligt med tilbud på gratis perioder som fx året ud, hvis man melder sig ind her og nu – men altid mindst 3 måneder gratis. Det er en stolt fagforening og a-kasse, som ikke er i lommen på nogle organisationer eller partier, og der bruges ikke økonomiske ressourcer på at påvirke politikere. Som medlem betaler man derfor kun at sikre sig selv og få gunstige vilkår, hvis man en dag skulle miste sit job eller få brug for rådgivning.

Faglighed og saglighed fremfor alt

Vælger du at blive medlem af DFH, bliver du en del af et hus, hvor medlemmerne altid er i fokus. Her kan du hjælp til alt det, du har behov i forbindelse med karriere, dagpenge, sygdom og meget mere. Du har altid mulighed for at benytte dig af tilbud som hjælp og rådgivning i forbindelse med ansøgninger, jobsamtale, kurser og uddannelse. Fagligheden vejer tungt hos Det Faglige Hus, som gør alt, hvad der står i deres magt for at hjælpe deres medlemmer succesfuldt videre. Det Faglige Hus er til for kundernes skyld og agerer sparringspartner og coach, når du har behov for det. Med et højt serviceniveau rammer de hovedet på sømmet i forhold til at skabe tilfredse kunder, der glædeligt anbefaler dem videre til venner og bekendte.

Fakta om Det Faglige Hus

  • Billig a-kasse og fagforening i ét
  • Stor tilfredshed blandt medlemmer (4,4 på Trustpilot)
  • Mulighed for at tegne lønsikring, der sikrer 90% af forhenværende indtægt
  • Juridisk bistand
  • Professionel rådgivning
  • Tilbud på forsikringer
  • Ferietilbud, rabatter og meget andet