Tilmeld a-kasse, før det er for sent

Er du medlem af en akasse? Hvis ikke, så tilmeld dig en a-kasse, før det er for sent. For er du medlem af en a-kasse, kan du optjene retten til dagpenge. Det vil sige, at hvis du en dag står uden job, kan du få helt op til 19.083,- om måneden før skat, hvilket er den højeste dagpengesats. Det giver dig økonomisk stabilitet, så du har råd til dine faste udgifter.

Tilmeld a-kasse senest ét år, før du står uden job eller er færdiguddannet. Er du studerende, kan du helt gratis blive medlem, hvis du er under 30 år. Men du skal huske at tilmelde dig senest ér år før, du dimitterer – ellers har du ikke ret til dagpenge. Og det giver da ro i sindet at vide, at du er sikret en vis indkomst.

A-KASSE OVERSIGT

Se vores oversigt af A-kasser nedenfor – sorteret efter billigste

Er du tilmeldt en akasse?

Der er alt for mange, der glemmer at melde sig ind i en akasse. Tilmeld dig en akasse, så du har det ude af verden. Er du ikke studerende, betaler du kontingent typisk hvert kvartal, så du har dækning. Er du i en branche, hvor der er stor udskiftning og usikkerhed, kan det altid betale sig. Det kan i øvrigt betale sig uanset hvad, hvis du værdsætter den mentale ro, det giver at have et sikkerhedsnet, hvis du mister dit job.

Der er mange gode grunde til at tilmelde dig en akasse. Den mest åbenlyse er naturligvis, at du er sikret en vis sum penge at leve for. Men der er faktisk mange andre gode grunde. Du kan blandt andet få masser af rådgivning og karrieretips, komme på kurser, i praktik og få nytte af en masse sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at skabe dig et godt netværk. Så tilmeld dig en akasse – det giver god mening. Og gør det, før det er for sent.