Krifa a-kasse og fagforening

Derfor Krifa: A-kasse og fagforening for alle. Er du studerende kan du blive medlem gratis. Yderligere giver K mulighed for hjælp til jobsøgningen, tilbyder web-sminarer, uddannelse og kurser, rejsetilbud, privatforsikring, ulykkesforsikring og juridisk hjælp. Få lønsikring på op til 21.000 om måneden eller 80% af din løn.

Medlemskab: A-kasse (469,- /md.), Fagforening (139,- /md.). Op til 18.113 kr. i dagpenge.

Krifa a-kasse for alle

Kristelig fagforening er en tværfaglig fagforening og a-kasse til dig, som er lønmodtager eller er under uddannelse. K åbner op for en række muligheder hvad angår a-kasse og fagforening, og det gør det muligt for dig at vælge lige de fordele, du har brug for.

K tilbyder a-kasse for 469 kr./md., hvormed du er sikret økonomisk tryghed, hvis du skulle blive arbejdsløs. Dette gælder både dig, som er i job samt dig, som er selvstændig. Hertil tilbydes også fagforening, som kan tilkøbes. Der tilbydes i alt 3 forskellige fagforeninger: Krifa Light, Krifa Basis og Krifa Plus. Afhængigt af antallet af fordele som ønskes, vil prisen spænde mellem 39 kr./md. og 239 kr./md. Det mest populære køb hos kunderne er Krifa Basis til 608 kr./md. inkl. A-kasse, hvor man udover juridisk rådgivning og forhandling med arbejdsgiver får fordele så som sagsføring i retten, karrieresamtaler m.m.

Fakta om Krifa

  • A-kasse og fagforening
  • For alle lønmodtagere eller studerende
  • Op til 18.113 kr. i dagpenge
  • Mulighed for efterløn
  • Gratis arrangementer
  • Hjælp til jobsøgning